În anul 2015 tragedia ,,Colectiv” ne-a lovit direct și butal, răpindu-ne fiul, în vârstă de nouăsprezece ani. Dorința de a păstra vie memoria lui Alexandru, și mai ales speranța că nu vor mai exista la fel de multe astfel de morți evitabile, precum cea care ne-a lasat pe noi și, din păcate, atâtea alte familii cu sufletele mutilate pe vecie, ne-au determinat să înființăm în anul 2017 Asociația ,,În numele lui ALEXANDRU”.

Domnul Doctor Grigorescu Dan, cunoscut nu doar ca medic extraordinar, ci și ca un om deosebit, implicat atât în asigurarea tratamentului medical necesar pacienților săi, cât și în susținerea acestora și după ce viețile lor sunt salvate, a reușit, urmare unei generoase sponsorizări oferite de o companie privată, să asigure dotarea a două paturi pentru tratamentul persoanelor care au suferit arsuri grave, paturi aflate în cadrul unității de arși din secția chirurgie plastică a Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov și care urmează să intre în funcțiune peste doar câteva zile.

Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov

Suma avută la dispoziție a permis achiziția tuturor celor necesare, cu excepția unui al doilea ventilator (sistem de ventilație terapie intensiva – 360°), a cărui existență este vitală pentru îngrijirea pacienților intubați.

În ciuda costului pe care achiziționarea acestui ventilator îl implică (aproximativ 15.000 eur – tva), avem convingerea că împreună îl vom achiziționa și vom putea susține astfel echipa domnului doctor Grigorescu să ajute cât mai mulți pacienți arși.

Oricine își dorește să ni se alăture și să contribuie la achiziționarea ventilatorului o poate face utilizând contul asociației:

ASOCIAȚIA ÎN NUMELE LUI ALEXANDRU
Cont: RO10RNCB0209156430480001 deschis la BCR, sucursala Sinaia.

De asemena, puteți consulta pagina noastră Cum pot ajuta? pentru a vedea toate modalitățile prin care te poți implica alături de noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here