Asociația „În numele lui Alexandru” acordă „Premiul de Excelență” în cadrul „Galei Academiei Sinaia”, ediția a XIII-a, 2018

0
531

Considerăm că într-o societate sănătoasă și performantă învățământul joacă un rol esențial, iar un prim pas este acela de a veni în ajutorul tinerilor cu rezultate școlare remarcabile.

Vineri, 30 martie 2018, la Casino-ul Sinaia, a avut loc a XIII-a ediție a „Galei Academiei Sinaia”, în care Primăria premiază elevii olimpici ce învață în acest oraș. În cadrul festivității, Asociația „În numele lui Alexandru” a acordat Premiul de Excelență lui Antone Iordache Ionuț Lucian, un elev eminent, participant la fazele naționale ale olimpiadelor de fizică și biologie, având mari șanse, anul acesta, să intre în lotul național de biologie.

Decernarea premiului special oferit de Asociația „În numele lui Alexandru”

Au fost momente copleșitoare, amintirea prezenței lui Alexandru la aceste gale fiind apăsătoare. Cu toate acestea, ne bucurăm tare mult că am reușit să inițiem această primă acțiune în direcția sprijinirii învățământului românesc, dorindu-ne ca ea să devină o tradiție în fiecare an.

Dacă dorești să știi care sunt proiectele la care lucrăm și vrei să te implici, te rugăm să dai click pe butonul următor pentru a accesa pagina noastră de proiecte. Mai multe informații vom posta în continuare si pe blog-ul nostru, așa că ne poți urmării activitatea și aici dar și pe rețelele de socializare. Îți mulțumim că ne ești alături pe drumul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.