Dragi prieteni,

Suntem în Ajunul Crăciunului și, cu bucurie, vă spunem că am reușit să donăm un scaun special unui tânăr minunat care a suferit, anul trecut, un accident în urma căruia a rămas imobilizat. Prin voința sa dar și prin lupta mamei sale, acum se poate folosi de un astfel de scaun. Crăciun cu nădejde și speranță, Alexandru Cojocaru! Cu siguranță va fi din ce în ce mai bine!

De asemenea trebuie să vă mulțumim, pentru că tot ,,În numele lui Alexandru” am donat banii strânși pentru Cristian, care din păcate a plecat în alte dimensiuni, fiului acestuia David.

Proiectul “Viață nouă pentru Măriuca” continuă. Fata noastră puternică a trecut prin câteva intervenții chirurgicale și multe luni de recuperare. Medicii din Germania sunt mulțumiți de progresul făcut de Măriuca noastră.

Am continuat și proiectul „Sprijinirea excelenței”, oferind burse unor tineri remarcabili.

Acestea sunt doar o parte din acțiunile desfășurate din suflet, În numele lui Alexandru.

Bilanțul făcut la sfârșit de an ne demonstrează că suntem puternici doar împreună. Minunile există doar prin oamenii care cred în ele. În numele lui Alexandru este deja o comunitate care poate să schimbe, în bine, o situație nefericită. Prin donațiile făcute ați contribuit la acest ajutor minunat și vă mulțumim!

Rămânem împreună pentru binele oamenilor!

În numele lui Alexandru vă dorim să aveți parte de minuni în fiecare zi, de sănătate și ocrotire!

Crăciun binecuvântat tuturor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.