Marți. 5 februarie 2019. Brașov. Incredibil de cald și… carantină. Țara se luptă cu gripa sau și cu gripa… Ușa Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov se deschide și, pentru că ne așteaptă un medic, putem intra.

Domnul doctor Grigorescu Dan și Narcis Hogea

Doctorul Grigorescu Dan ne conduce spre Secția de Chirurgie Plastică, aflată la etajul al II-lea. Ne cunoșteam doar prin telefon, noi reacționând imediat la nevoia de a achiziționa un al doilea ventilator (sistem de ventilație terapie intensivă – 360°), a cărui existență este vitală pentru îngrijirea pacienților intubați. După ce ne povestește despre proiectul pe care l-a realizat, dotarea Unitații de Arsi cu două paturi și aparatura necesară pentru tratamentul persoanelor care au suferit arsuri grave, ne conduce să vedem cu ochii noștri. Ne echipăm corespunzător (halat și papuci) și intrăm într-un spațiu atât de curat, de simplu și dotat cu multe aparate, despre care domnul doctor ne povestește pe rând. În fiecare moment Alexandru îmi inundă imaginea cu prezența lui, parcă-l vedeam pe pat, parcă-l găseam în cada uriașă… Totul avea legătură cu el… 

Cada în care sunt spălați marii arși

Povestea se încheie brutal și concret cu convingerea că împreună vom achiziționa ventilatorul pentru a putea susține echipa domnului doctor Grigorescu să ajute cât mai mulți pacienți arși. În numele lui Alexandru vă rugăm să ne fiți alături în povestea noastră, așa cum vă simțim de trei ani. 

Mai avem nevoie de 76.800 de lei, până acum reușind să strângem doar 8.198,97 lei, pentru a putea achiziționa echipamentul atât de necesar pentru tratamentul pacienților cu arsuri.

ASOCIAȚIA ÎN NUMELE LUI ALEXANDRU 
Cont: RO10RNCB0209156430480001 deschis la BCR Sinaia

Vă rugăm să donați pentru drum liber spre viață! Împreună Reușim!

De asemena, puteți consulta pagina noastră Cum pot ajuta? pentru a vedea toate modalitățile prin care te poți implica alături de noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.