Viață nouă pentru Măriuca

Ne propunem să o susținem pe Maria în procesul de recuperare post arsuri severe, prin oferirea de consiliere și sprijin material, de suport pentru acoperirea tratamentului nedecontat de stat, de sprijin pentru cheltuielile inerente supraviețuirii zilnice (cazare, transport, alimentație, întreținere) și pentru continuarea procesului educațional, până la dobândirea capacității de muncă.

Donează cu cardul

Plăți online (donații) procesate prin EuPlătesc.ro.

Donează în contul asociației

Titular cont: ASOCIAȚIA ÎN NUMELE LUI ALEXANDRU
CUI: 38257681
IBAN (cont lei): RO10RNCB0209156430480001
IBAN (cont euro): RO53RNCB0209156430480003
Banca: BCR, sucursala Sinaia

O VIAȚĂ NOUĂ PENTRU MĂRIUCA, În numele lui Alexandru

În documentele medicale, Maria este o pacientă de 18 ani, diagnosticată cu arsuri pe 90% din suprafața corpului și arsură cai respiratorii, urmare a unei tentative de omor. Dincolo de documente, Maria este un miracol și în același tip o forță. Este foarte greu să știi că într-o singură clipă ți s-a schimbat toată viața. Maria știe că s-a născut din nou. Că noua ei existentă, începută cu dureri imposibil de descris în cuvinte, va continua cu lupte multiple pentru recuperare.

Cu o întreagă echipă de medici alături, Maria a supraviețuit incendiului și fazei critice, post arsură. Își dorește să se recupereze, să își clădească un viitor, o viață nouă, în care să poată cândva să ajute, la rândul ei, semeni care suferă traume similare.

Pentru a clădi o viață nouă, dincolo de multiple traume și de urmele lăsate de foc pe trupul și sufletul ei, Maria are nevoie de sprijinul nostru, al tuturor.