SUNĂ LA: 0747089063
Calea Moroieni, Nr. 30, Bl. 12, Sc. C, Et. 3, Ap. 53, Sinaia, Prahova

Proiectele Asociației „În numele lui Alexandru”

Dorim să ne oferim sprijinul în folos public prin mai multe cai: consilierea celor care au probleme mari de sănătate pentru a primi tratamentul de care au nevoie, sprijinirea tinerilor cu rezultate școlare remarcabile, organizare de campanii adresate tinerilor și adulților pe diverse teme precum sănatate, justiție, psihologie, etc. dar și coagularea comunității în jurul unor proiecte menite să îmbunătățească condițiile noastre de viață.

ACHIZIȚIONAREA DE ECHIPAMENTE MEDICALE

Ne implicăm activ în dotarea spitalelor prin achiziționarea de echipamente medicale urgent necesare

Cel mai recent proiect din această sferă îl reprezintă campania de strângere de fonduri pentru achiziționarea celui de-al doilea ventilator (sistem de ventilație terapie intensivă - 360°) la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov. Vezi detaliile acestui proiect și implică-te alături de noi!

SPRIJINIREA EXCELENȚEI

Prin acest proiect ne propunem să venim în sprijinul tinerilor cu rezultate remarcabile la învățătură, aceasta fiind calea cea mai bună pentru a construi o societate sănătoasă și performantă.

Gala „Academia Sinaia”, ediția a XIV-a, 2019

Vineri, 7 iunie 2019 în cadrul „Galei Academiei Sinaia”, unde sunt premiați, de către Primaria Sinaia, toți elevii care au obținut rezultate bune și foarte bune la fazele județene si naționale ale olimpiadelor școlare și la fazele naționale și internaționale la competițiile sportive, am oferit, În numele lui Alexandru, Premiul de Excelență Alexandrei Miclăuș. Premiul este oferit pentru performanța școlară, pentru merite deosebite la învățătură.

Gala „Academia Sinaia”, ediția a XIII-a, 2018

Vineri, 30 martie 2018, la Casino-ul Sinaia, a avut loc a XIII-a ediție a "Galei Academiei Sinaia", în care Primăria premiază elevii olimpici ce învață în acest oraș. În cadrul festivității, Asociația "În numele lui Alexandru" a acordat un premiu special lui Antone Iordache Ionuț Lucian, un elev eminent, participant la fazele naționale ale olimpiadelor de fizică și biologie, având mari șanse, anul acesta, să intre în lotul național de biologie.

Vrei să te implici alături de noi? Împreună putem face diferența acolo unde contează cel mai mult!

Te rugăm să consulți pagina "Cum pot ajuta?" pentru a vedea modurile prin care ne poți ajuta în proiectele deja existente sau dacă ai o propunere ne poți contacta oricând.
Loaded in: 0,652