SUNĂ LA: 0747089063
Calea Moroieni, Nr. 30, Bl. 12, Sc. C, Et. 3, Ap. 53, Sinaia, Prahova

PROIECT FINALIZAT

Campanie de strângere de fonduri pentru achiziționarea celui de-al doilea ventilator (sistem de ventilație terapie intensivă - 360°) a secției de mari arși a Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov.

Ne oferim sprijinul în folos public prin mai multe căi, iar una dintre acestea este achiziționarea de echipamente medicale urgent necesare. Vă informăm cu plăcere că împreună am reușit să strângem cei 85.600 lei necesari achiziționării ventilatorului mai sus menționat. În rândurile ce urmează te vom iniția în povestea proiectului nostru de suflet din anul 2019 și sperăm ca la finalul acesteia să te alături inițiativei noastre, deoarece ajutorul tău poate transforma speranțele și dorințele în fapte reale, concrete.

POSTĂRI DESPRE CAMPANIE PE BLOGUL NOSTRU

Retrospectiva anului 2020 În numele lui Alexandru

0
Anul 2020 a fost marcat de provocări și de incertitudine iar viața noastră așa cum o știam s-a schimbat dramatic. Însă, ÎMPREUNĂ CU VOI...

Asociația „În numele lui Alexandru” acordă Bursa de Excelență elevului Voinea Cristian Alexandru

0
Azi ar fi împlinit 24 de ani.Azi ar fi fost bulversat de pandemie pentru că nu-i era indiferentă suferința oamenilor.Azi, în numele lui, am...

Premiul de Excelență și Bursa de Excelență pentru elevul de 10, Radu Mihălăchiuță

0
În câte povești se aude o viață?În câte orizonturi se sculptează un zbor?În câte inimi se adună lumina astfel încât să dea drum unui...

Asociația „În numele lui Alexandru” acordă Premiul de Excelență în cadrul „Galei Academiei Sinaia”,...

0
Vineri, 7 iunie 2019 în cadrul „Galei Academiei Sinaia”, unde sunt premiați, de către Primaria Sinaia, toți elevii care au obținut rezultate bune și...

De ce acestă campanie?

Pentru că avem convingerea că binele din viața noastră începe de la fiecare dintre noi

Atunci când Laura Bercean ne-a prezentat pentru prima dată proiectul ce se desfășoară la Brașov, ne-am bucurat enorm pentru că astfel aveam șansa ca unul dintre proiectele la care asociația contribuia să vină în ajutorul oamenilor care ar putea trece printr-o experiență similară cu cea care ne-a marcat nouă viața. Pentru cei care nu știu, în anul 2015 Tragedia ,,Colectiv” ne-a lovit direct și brutal, răpindu-ne fiul, în vârstă de nouăsprezece ani, proaspăt student la Politehnica București – Facultatea de Automatică si Calulatoare.

Informații despre proiect

Despre oameni care fac, și nu așteaptă să facă alții!

În primul rând dorim să specificăm că reprezentăm doar o părticică din întregul proiect desfășurat în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, domnul Doctor Grigorescu Dan, cunoscut nu doar ca medic extraordinar, ci și ca un om deosebit, implicat atât în asigurarea tratamentului medical necesar pacienților săi, cât și în susținerea acestora și după ce viețile lor sunt salvate, fiind actorul principal al acestei povești. Acesta a reușit, ca urmare a unei generoase sponsorizări oferite de o companie privată (LOSAN România), să asigure dotarea a două paturi pentru tratamentul persoanelor care au suferit arsuri grave, paturi aflate în cadrul unității de arși din secția chirurgie plastică și care au intrat în funcțiune de puțin timp. Puteți să vedeți mai multe amănunte citind postarea domnului Doctor Grigorescu Dan de pe pagina dumnealui de Facebook dând click aici.

Suma avută la dispoziție a permis achiziția tuturor celor necesare, cu excepția unui al doilea ventilator (sistem de ventilație terapie intensiva – 360°), a cărui existență este vitală pentru îngrijirea pacienților intubați. În ciuda costului pe care achiziționarea acestui ventilator îl implică (aproximativ 18.000 eur - TVA), avem convingerea că împreună îl vom achiziționa și vom putea susține astfel echipa domnului doctor Grigorescu să ajute cât mai mulți pacienți arși.

De ce este nevoie de acest aparat?

Răspunsul este foarte simplu, primul pat este deja ocupat, și dacă ar veni acum un al doilea pacient... nu ar avea acest sistem de ventilație atât de vital secției de terapie intensivă.

În data de 9 februarie 2019, domnul Doctor Grigorescu Dan anunța pe pagina dumnealui de Facebook prin intermediul acestei postări, primul caz care ajunge în noua unitate de arși de la Brașov. În imaginea alăturată, preluate de la domnul Grigorescu, acesta ne specifică personalul necesar în cazul inițierii terapiei de specialitate a "marelui ars": echipa ATI (doi medici de gardă + două asistente), echipa de chirurgie plastică "fără arsuri" (doi medici specialiști și doi rezidenți + două asistente din blocul operator și una din secție + o infirmieră -tot din bloc, la care s-au adăugat un medic chirurg generalist de gardă, în scopul evaluării și rezolvării elementelor de politraumă (totul conform protocolului spitalului, gândit înainte de a se "da drumul" unității de arși) și un medic specialist în imagistică radiologică medicală.

Personalul necesar în cazul inițierii terapiei de specialitate a "marelui ars"

Vreau să ajut!

Dacă iți dorești să ne ajuți, în continuare îți prezentăm metodele prin care poți să donezi sau să te implici alături de noi

Donează

Printr-o contribuție, în LEI, în contul Asociației:

Titular cont: ASOCIAȚIA ÎN NUMELE LUI ALEXANDRU
Cont (IBAN): RO10RNCB0209156430480001
Banca: BCR, sucursala Sinaia

Ai o firmă?

Compania ta ne poate sprijini printr-o donație – orice sumă, oricât de mică, este binevenită! Efortul dumneavoastră va conta. Pentru donații este necesar un contract de sponsorizare. Scrieți-ne la contact@innumeleluialexandru.ro și vă trimitem imediat contractul de sponsorizare necesar!

Formularul 230

Nu te costă absolut nimic. Banii care s-ar fi dus la bugetul de stat merg către cauza pe care o susții tu. Direcționează 2% din impozitul pe veniturile obținute de dumneavoastră în anul 2018, către Asociația „În numele lui Alexandru”.

Sau poți deveni ambasadorul nostru. Ajută-ne să promovăm campania, dă share acestei pagini, spune-le prietenilor despre acțiunea noastră și ajută la strângerea de formulare 230. Dacă ne mobilizăm, cu siguranță vom reuși!